Tízmedve

A seggnyalás művészete

2018. október 11. - tizmedve

a_seggnyalas_muveszete.jpgA seggnyalás mint közkedvelt társadalmi sport és életvezetési technika méltatlanul kevés szakirodalommal rendelkező terület. A magukra hagyott seggnyaló tömegek szakmai támogatás híján csak az alantas ösztöneikre, romlottságukra, vagy jobb esetben a pozitív történelmi példákra támaszkodva bolyonganak az ánuszvadászat sűrűjében. Írásommal az ő professzionális felkészítésükben próbálok segíteni, hogy a seggnyalás  ne csak egy életforma, de művészet legyen.

A seggnyalás lélektani megalapozása – A vetés

Tudatos lélektani megalapozás nélkül a pusztán az alantas ösztönökre építő seggnyalás kudarca borítékolható. Az ember sajnos genetikusan nem a seggnyalásra termett, így az ahhoz szükséges lelki beállítottságért keményen meg kell dolgoznia. Kezdő, sőt nem ritkán még középhaladó nyaloncok típushibája is a bűntudat. Nyalásalapozási szempontból a legfontosabb: NE ÉREZZEN BŰNTUDATOT! A bűntudatmunka kulcsa a gyakorlás. Kezdetben természetesen mardosó bűntudatot érez majd seggnyalás előtt, közben és persze utána is. Ez az az etap, ahol a legtöbb amatőr seggnyaló elbukik, amikor abba a hibába esik, hogy úgy véli, idővel megszokja. Nagyobbat nem is tévedhetne, mivel megszokni nem lehet, és a bűntudat végül legyőzi őt, legtöbbször az ánuszpokol legmélyére süllyed: az ellentételezés nélküli seggnyalásba. „Rettenetes! De mi a megoldás?” Elmondom. A SEGGNYALÁSBÓL ERÉNYT KELL KOVÁCSOLNI! A kiválasztott ülepet (erről bővebben „A célfenék kiválasztása” című fejezetben), ha nem ön, akkor mások nyalják. Miért nyújtaná át tálcán nekik az élet ajándékait, mikor azokat ön is megérdemli? A seggnyalás az élet része, mint a napsütés, a szél vagy egy könnyed nyári zápor. Miért akkora baj az, ha ön jól alkalmazkodik a körülményekhez? Engedje meg, hogy felhívjam a figyelmét, evolúciós szempontból azok a fajok a sikeresek, melyek mesteri szinten tanultak meg alkalmazkodni. A seggnyalás az alkalmazkodás csimborasszója, egy evolúciós kontraszelektor, egy elitkiválasztódási mesterkulcs. A nehéz pillanatokban erősítse a lelkét, hogy az igazán odaadóan nyalni tudók seggét fogják később a legtöbben nyalni. Van-e a seggnyalásnál bátrabb és nehezebb kihívás az egó legyőzése útján? A helyes válasz: nincs – ön egy hős. A seggnyalás élvezete már a bűntudatmunka végét jelző indikátor. Ha önben az önmegvetésnek és a szégyennek morzsája sem maradt, ha reggelente a tükörbe nézve első gondolata már nem a gyomortartalmának önmagára ürítése, és ott nem egy csúszómászót, hanem egy tettre kész harcost lát, aki alig várja már, hogy fényesre nyaljon egy méretes segget, ön alkalmassá vált az aranytojást tojó egy igaz fenék becserkészésére.

A célfenék kiválasztása – Az öntözés

A bűntudatmunka és a gyakorlás céljából bármilyen fenék megteszi, sőt hatékonyabb a hitvány és értéktelen fenekekkel végzett munka, ám a haladó fokozatban ezt a luxust már nem engedheti meg magának. Az ánuszkiválasztást alapos elemző munka kell hogy megelőzze, mivel a nyaláseredményességet az hosszú időre determinálja. Vegyük végig a célánusz-definíciós szempontokat a fontosság sorrendjében.

  • Legfontosabb szempont természetesen a nyalással megszerezhető anyagi javak és előnyök mértéke.
  • A nyalany életkora, pozíciójában várhatóan eltöltött ideje, hiszen a szekunder cél az, hogy később az ő pozíciójára nyalja fel magát.
  • Az ápolandó ánusz minősége. Egy szimpatikusabb fenék, akár kisebb előnyök mellett is jövedelmezőbb lehet, mivel a kielégítésére fordított erőfeszítések nem emésztik fel a belső tartalékait.
  • A célánuszt ostromló nyaloncok mennyisége, minősége. Nyilvánvaló, hogy a gazdaánusz felé vezető úton a felé kúszó, konkurens nyelvekkel meg kell küzdeni, ezért itt fontos a kíméletlen őszinteség és a precíz önismeret: esélyes-e az adott mezőnyben a végső győzelemre, az ánusz bevételére?
  • A mentoránusz emberi minősége: beéri-e a kötelező nyalattal, vagy igénye van a kreativitásra, az új utak nyújtotta élvezetekre? Ez utóbbi mellett a szakmai fejlődés biztosított, míg ennek hiányában a nyalmunka automatizmussá silányul, amely a nyalómorál aláásásához vezet.

Amennyiben a fenti szempontok alapján a megfelelő célánusz kiválasztásra került – köteleződjön el! Diszkréten jelezze ezt az ánusz gazdájának – és alázatosan várjon a jelére. Olyan ez, mint a csali a horgászatban, dobja be, és türelmesen várjon. SOHA NE KEZDJEN EL ÖNHATALMÚLAG NYALNI! A seggnyalás szolgálat, ne feledje, az áhított ánusz már végigjárta a ranglétrát, tehát ismeri az ősi ánuszrendet. Ha ön már felkínálta magát, ő onnantól figyeli önt, és mérlegre teszi: ez a kitartás- és lojalitásteszt. Ez is egy nehéz szakasz, ahol a gyengék és a mohók elbuknak: benyalnak kapkodva vagy sértődötten új fenék után néznek. Ön ne tegye ezt, legyen elfogadó, belátó és szerény, így egy szép napon eljön az áhított pillanat: a célszemély az ánuszát felkínálja. Elsőre csak lágyan ismerkedjen vele, lazítson, itt nem a teljesítmény a lényeg, csak a bemutatkozás és az ánuszártatlanság elvesztése. Ha végzett, elégedettséget és boldogságot sugározva, szerényen húzódjon a háttérbe. Ne várjon el semmit, ez a csúcs – és ezt ő is tudja.

A megszerzett ánusz karbantartása, üzemeltetése – Az aratás

Az ánuszüzemeltetés legfőbb erénye a türelem. Innentől sínen van az élete. Nézze úgy, hogy biztonságos élete vasúti kocsija egy kötött pályán halad, ahol a döntések terhét leveszi válláról az ánuszmasiniszta. Élvezze az utat, vezessen bármerre is, és örüljön az állomásoknak, ahol a szolgálata értelmet nyer. Vegye úgy, hogy a vezéránusz megismerése egy felfedezendő vadonban tett egzotikus utazás. Eleinte lágy, tapogatózó kíváncsisággal csak a környékkel ismerkedjen. Amikor az ánuszkörnyéki mezőkön már otthonosan mozog, megkezdheti a záróizomzat finomtesztelését. Ez felelősségteljes, rendkívüli érzékenységet igénylő munka, itt a sietség, vagy pláne a durvaság végzetes lehet. Ha az ánuszgazda a záróizomzat-puhatolózásra jól reagál, rátérhet a bársonyosan puha nyelvbehatolásra. Zselészerű, gyöngéd nyelvmasszírozással lazítsa el a záróizmocskákat, majd nedves, puha nyelvmozgással derítse föl, milyen kincseket rejt a barlang. Egy ápolt ánusz a lélek tisztaságának attribútuma. Szeresse azt az ánuszt! – a szeretet az egyetlen létező valóság, a legerősebb kapocs ember és ember között. Ha pozíciót vált, ön követi őt, és hamarosan az ön ánusza felé is nyelvecskék törnek: ez az élet természetes körforgása. Mire a nyaloncszelektáláshoz ér, már ön is ismeri az ősi ánuszrendet. Kis idő múltán már az ön ánuszában is szeretetnyelvecskék pancsolnak, miközben a nyalástechnikája tökélyre fejlesztését egy pillanatra sem adta fel – az élet szép, a világ egy, minden körbeér!

süti beállítások módosítása