Tízmedve

Lavrentyij Berija: A csajozás alapjai

2018. október 05. - tizmedve

l_berija.jpg

A KGB utódja, az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat Trockij halála 78. évfordulójának tiszteletére feloldotta néhány szigorúan titkos minősítésű könyv zárlatát. Tudták önök, hogy Lenin szabadidejében nem csak hódolt szenvedélyének, az ikebanának, hanem arról egy nyolckötetes könyvet is írt Dialektikus materialista ikebana címmel? Ki hitte volna, hogy Sztálin nemcsak a szakmában jó hírű lepkegyűjtő volt, hanem megírta A munkatábor-rendszer a nép és a lepkegyűjtés szolgálatában című szakkönyvét, mely a mai napig a fegyenclepkegyűjtés bibliája.

Kevesen tudják, hogy Lavrentyij Pavlovics Berija, a szovjet titkosrendőrség feje, kiváló írói vénával megáldott, bohém lélek volt, akit imádtak a nők. Tiszteletre méltó életművének árnyékában szerényen húzódik meg a korai PUA irodalom egyik gyöngyszeme, A csajozás alapjai című könyve, melyet a tapasztalatlan és félénk csekistáknak írt szigorúan belső használatra. A könyv a csekaspecifikus tanításon kívül általános érvényű tudást is hordoz, ezért tanulságos olvasmány minden a női lélekkel még csak most ismerkedő férfi számára. Remélem, a részletek felkeltik érdeklődésüket, és kedvet kapnak a mű elolvasásához, melyet a KGB könyvesboltban (Moszkva, Lubjanka tér 3., alagsor) tudnak megvásárolni.

Lavrentyij Berija: A csajozás alapjai (részletek)

„Minden nő kurva.”

„Az ismerkedést mindig a hölgy igazoltatásával kezdjük, így csökken a visszautasítás esélye.”

„Virág és fegyver nélkül soha ne induljunk randevúra.”

„Virágot minden esetben az általunk agyonlőtt kártevők sírjáról vigyünk, és ezt – lehetőleg könnyed, vicces formában – soha ne feledjük a hölgy tudomására hozni.”

„A hölgy családjának letartóztatása a jó párkapcsolat szilárd fundamentuma, ám a deportálással még várjunk a szakításig.”

„A visszautasításnak legtöbbször állambiztonsági okai vannak, tehát ilyen esetben helyezzük magunkat szolgálatba, tartóztassuk le, és járjunk utána.”

„Egy nőnél a nem az igen – csak a kacérság megnyilvánulása.”

„Amennyiben a hölgy férjezett, lovagiasan adjuk meg számára a válás lehetőségét. A nagyvonalúságunk később busásan térül meg.”

„Az ajándék cukor- és kenyérjegyekkel visszafogottan bánjunk, azok felelőtlen szórása az elsárkányosodás előszobája.”

„A verésciklus személyiségfüggő, de 1-3 hetente mindenképp verjük meg, mert a fenyítés elmaradása nemkívánatos lelki folyamatok megalapozója lehet.”

„A nők szeretik az erős férfiakat. Ragaszkodjunk hozzá, hogy hetente jelentést írjon a rokonairól és a munkatársairól – ez imponál neki.”

„Az ördög nem alszik, ha étellel kedveskedik, ügyeljünk rá, hogy az evést ő kezdje.”

„Tartóztassuk le néha a főnökét vagy a rosszindulatú munkatársakat, vagy akárkit, aki az útjában áll: a nőknek fontos hogy érezzék, szeretik őket.”

„Legyünk empatikusak és megértőek: a pofon legyen a határ a 'nehéz napokon'.”

„A rendszeres lágerkirándulások jó szövetségesei a hűsége megszilárdításáért vívott harcában.”

„A gumibottal csínján bánjunk, a modern párterápia már számos, szintén hatékony módszert kínál.”

„Ha megcsal, ne vegyük magunkra, hisz az állambiztonsági ügy.”

„Ha szakítunk vele, már csak a saját érdekünkben is tartóztassuk le, így elejét vesszük a szivárogtatásnak. Emlékezzünk a szép napokra, ne lövessük agyon – ha nem muszáj.”

Lavrentyij Berija, ez a polihisztor zseni, nemcsak a titkosrendőrség szakmai munkájának megalapozásában, de az ifjú, naiv, még romlatlan lelkű NKVD-s tisztek életre történő felkészítésében is maradandót alkotott. Ki tudja, a női lélek mélységeinek még milyen titkaival örvendezteti meg a világot, ha egy váratlan és tragikus tarkón lövés ebben meg nem akadályozza.

süti beállítások módosítása